Your browser does not support JavaScript!

Canapele si banchete

235 produse :
235 produse :

Mobilier pentru zona de lounge a restaurantelor
Pe lângă mobilierul standard de servit masa, am observat în ultimii ani că banchetele și canapelele de restaurant devin din ce în ce mai populare în industria ospitalității. Prezența banchetelor în restaurante, cafenele sau baruri reprezintă o atracție suplimentară pentru clienți și invită la petrecerea unui timp îndelungat în local (și astfel aducând mai multe vânzări). 
În ceea ce privește atmosfera, banchetele și fotoliile lounge contribuie cu siguranță la confortul clienților, dar totodată asigură o ambianță atractivă din punct de vedere estetic. Mobilierul lounge inspiră lux și relaxare și vă ajută să vă deosebiți de competiție. Mulți antreprenori din industria hotelieră și gastronomică sunt fericiți să ofere o zonă lounge, deoarece acest lucru generează venituri suplimentare.

 

Mobilier HoReCa ce îndeplinește standarde ridicate de calitate

P&M Furniture oferă peste 550 de modele de mobilier lounge. Această categorie cuprinde fotolii de cafenea, scaune lounge, tabureți, banchete și canapele pentru restaurante. Veți găsi piese de mobilier într-o varietate de stiluri, pentru a se potrivi perfect cu proiectul dumneavoastră de design. De exemplu, avem de la banchete de restaurant moderne, cu picioare și cadru din lemn la fotolii joase cu design clasic și cadru metalic.
Mobilierul de lounge este prin definiție ospitalier. În acest sens, aceste piese de mobilier îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, impuse în segmentul HoReCa. Buretele folosit pentru tapițarea mobilierului este de densitate mare, pentru a asigura rezistență la trafic intens. Dacă doriți, mobilierul poate fi ignifug, folosindu-se spumă și materiale ignifuge pentru tapițerie.

 

Mobilier pentru restaurant ce poate fi personalizat în totalitate

Există posibilități infinite de personalizare a pieselor de mobilă lounge. Canapelele, banchetele, scaunele și fotoliile lounge pot fi personalizate complet. De exemplu, putem produce banchete la orice înălțime și lățime dorită, în funcție de nevoile dumneavoastră. Tapițarea pieselor de mobilier poate fi făcută cu orice material ales. Materialele sunt disponibile în diferite culori și texturi, având o gamă largă din care se poate alege. Poate fi aleasă nuanța pentru lemn, dar și cea pentru metal, putând fi personalizat întreg produsul.
Întreaga noastră gamă de produse este de înaltă calitate, ceea ce garantează un confort optim și rezistență îndelungată.

închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x