Your browser does not support JavaScript!

Hotel

Un hotel nu este doar un loc de cazare, ci un serviciu complet.

Putem oferi soluții complete de interior pentru hoteluri de până la 5 steleConcurența în acest domeniu de activitate este foarte mare, iar diferențierea o face în principal în designul interior și în mobilierul ales. Prima impresie a oaspetelui se formează încă de la primii pași odată cu intrarea în hol sau lobby. Din ce în ce mai multe hoteluri își redecorează interioarele datorită noilor trenduri și pentru că încearcă să își facă oaspeții să se simtă ca acasă. Hotelurile care sunt mai extravagante includ în designul lor și lumini exclusive, candelabre, cascade sau chiar spații verzi pline de flori. Folosind o metodă de lucru unică,vă garantăm un plan de interior bine gândit, astfel încât pe termen lung se pot economisi bani și se poate optimiza randamentul. De-a lungul anilor, am luat în considerare nevoile și preferințele clienților, adaptând atât serviciile de design, cât și colecția de produse. Canapele de lux pentru hol, mobilier elegant pentru lounge, fotolii tapițate, măsuțe de cafea moderne, dulapuri și paturi pentru camere, toate acestea transformă ambianța și creează o experiență plăcută.


Concept modular

În ceea ce privește camerele de hotel, aveți posibilitatea de a alege între două tipuri de servicii. Primul este serviciul standard, care constă în concepte de camera modulare pre-proiectate, acesta poate fi implementat cu ușurință. Acesta este cea mai bună opțiune dacă sunteți în căutarea unui proces de renovare rapid și funcțional, cu un buget fix. De la idei și mobilier până la implementarea proiectului de design putem găsi echilibrul perfect și putem surprinde adevărata frumusețe a locului. Cu P&M furniture veți avea o singură persoană de contact care va avea în grijă proiectul până la cele mai mici detalii.Concept 1Concept 2Concept 3concept 4

Proiecte personalizate

În al doilea rând, puteți alege un concept custom-made. Acesta este realizat de propria echipă de design, care lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a găsi cel mai bun design interior, adaptat nevoilor clienților dumneavoastră. Camerele de hotel trebuie să le ofere oaspeților dvs. un loc în care să se simtă cât mai confortabil și să aibă un somn liniștit. Creăm fiecare concept de la zero, în funcție de brandul și valorile dumneavoastră. Acest lucru asigură un design unic, care să vă impresioneze oaspeții, acestia dorind să revină. Vă vom arăta câteva idei și referințe pentru a vă inspira, iar în funcție de posibilitățile spațiului, veți obține un interior de hotel unic, potrivit cu identitatea și cu stilul împrejurimilor. Împreună putem crea un design perfect adaptat pentru hotelul dvs., astfel încât acesta să devină cea mai bună versiune a sa, un loc în care oaspeții dvs. vor dori să se întoarcă.

Dacă vrei să vezi versiunea în olandeză a acestei pagini, accesează Hotel Inrichting.

Dacă vrei să vezi versiunea în belgiană a acestei pagini, accesează Hotel Inrichting.

Dacă vrei să vezi versiunea în germană a acestei pagini, accesează Hoteleinrichtungen.

Dacă vrei să vezi versiunea în engleză a acestei pagini, accesează Hotel Interior Design.


închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x