Your browser does not support JavaScript!

MOBILIER HORECA

1092 produse :
1092 produse :

Mobilier HoReCa
P&M Furniture oferă o colecție uriașă de mobilier de înaltă calitate, special concepută pentru industria ospitalității, ce este prezentată pe site-ul nostru. De asemenea, puteți viziona o parte din colecția noastră de mobilier HoReCA în showroom-ul nostru. Aici puteți vedea toate materialele și culorile disponibile pentru tapițarea mobilierului. Este recomandat să vă faceți o programare în avans dacă doriți să vizitați showroom-ul, astfel încât consilierii noștri de vânzări să vă poată dedica tot timpul necesar.

 

Mobilier pentru spații comerciale complet personalizat

Mobilierul pentru segmentul HoReCa poate fi ajustat la dorințele și cerințele dumneavoastră în ceea ce privește dimensiunile, culorile și țesăturile. Colecția noastră de mobilier profesional constă în mobilier de conferință, mobilier de bar, mobilier de restaurant, mobilier de bistro, mobilier pentru lounge și lobby, mobilier hotel, mobilier fast food, mobilier de cafenea și mobilier pentru săli de evenimente.

Avem o varietate de modele de scaune pentru evenimente, mese de conferință, mese și scaune pentru zona lounge, mese de bar și scaune din lemn și plastic.

P&M dispune de o gamă largă de țesături profesionale, într-o multitudine de culori și texturi. De asemenea, unele produse pot fi tapițate cu materialul trimis de dumneavoastră. Orice variantă ați alege, mobilierul se va integra perfect cu designul interior al spațiului. Poate fi aleasă nuanța pentru lemn, dar și cea pentru metal, putând fi personalizat întreg produsul.

 


Mobilier HoReCa conceput de designeri și mărci renumite

Colecția noastră de mobilier pentru sectorul comercial conține atât produse pe care le-am proiectat noi, cât și produse semnate de designeri și mărci de renume internațional.

Aceste piese de mobilier îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, impuse în segmentul HoReCa. Buretele folosit pentru tapițarea mobilierului este de densitate mare, pentru a asigura rezistență la trafic intens. Dacă doriți, mobilierul poate fi ignifug, folosindu-se spumă și materiale ignifuge pentru tapițerie.

Întreaga noastră gamă de produse este de înaltă calitate, ceea ce garantează un confort optim și rezistență îndelungată.Dacă vrei să vezi versiunea olandeză a acestei pagini, accesează Horeca Meubilair.
Dacă vrei să vezi versiunea belgiană a acestei pagini, accesează Horeca Meubilair.
Dacă vrei să vezi versiunea germană a acestei pagini, accesează Gastronomie Möbel.
Dacă vrei să vezi versiunea engleză a acestei pagini, accesează Hospitality Furniture.

închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x