Your browser does not support JavaScript!

Banchete de restaurant

34 produse :
34 produse :

Banchete si canapele de restaurant

În cadrul gamei noastre vaste de mobilier de ospitalitate, P&M furniture dispune de numeroase modele de banchete de restaurant, care pot fi produse în orice dimensiune, model și tapițerie. Facem distincția între banchete de restaurant și canapele de lounge. Canapelele de lounge au un șezut ușor mai jos și mai adânc decât banchetele de restaurant. Banchetele pot fi realizate în diferite lungimi, precum și în colț sau în formă rotundă. Pe lângă lungime și formă, banchetele pot fi, de asemenea, ajustate în înălțime pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Pentru un plus de confort, este posibil ca șezutul banchetei să fie prevăzut cu chingi sau arcuri nozag în loc de plăci cu spumă deasupra.De altfel, folosim numai spumă de înaltă densitate, pentru o durabilitate mai mare.

Folosim adesea piele sintetică pentru tapițeria băncilor noastre de restaurant, deoarece este rezistentă și poate fi ușor de curățat. Vă recomandăm să alegeți pielea sintetică, deoarece este mai rezistentă la uzură și mai rezistentă la substanțe chimice, cum ar fi agenții de curățare și transpirația. Pe lângă pielea artificială, dispunem, bineînțeles, și de o selecție largă de materiale de profesionale.

Producția de banchete pentru hoteluri și restaurante

În producția de banchete pentru hoteluri și restaurante, folosim mașini CNC avansate care pot freza foaia de material la orice rază. Cu toate acestea, tapițeria banchetelor horeca este încă o muncă manuală de modă veche, realizată de tapițeri cu experiență.

Ce sunt mai exact banchetele pentru horeca?

Banchetele sau canapelele pentru horeca sunt cele care se găsesc adesea în industria ospitalității, în special în restaurante, cafenele și baruri. Banchetele pentru horeca sunt de obicei șezuturile lungi, tapițate, concepute pentru a găzdui mai multe persoane. Ele sunt adesea plasate pe un perete sau într-un colț și pot fi folosite pentru a crea o atmosferă confortabilă și intimă într-un restaurant sau bar. De asemenea, sunt adesea folosite pentru a maximiza capacitatea de așezare într-o încăpere.

Banchetele pentru horeca vin în diferite forme și dimensiuni, dar se caracterizează în general prin șezuturile și spătarele lor moi, tapițate.Ele pot fi proiectate cu spătare înalte sau joase și pot avea linii drepte sau curbe.

Pe lângă faptul că sunt funcționale, banchetele pentru industria ospitalității pot fi și decorative. Acestea pot fi personalizate cu o varietate de culori și modele pentru a completa decorul încăperii. Unele banchete pentru ospitalitate încorporează chiar și elemente de iluminat sau alte elemente de design pentru a crea o caracteristică unică și atrăgătoare. Per total, băncile pentru ospitalitate sunt o piesă de mobilier versatilă și practică, care poate îmbunătăți atmosfera și funcționalitatea unui restaurant, cafenea sau bar.


Dacă vrei să vezi versiunea în olandeză a acestei pagini, accesează Horeca Banken

Dacă vrei să vezi versiunea în belgiană a acestei pagini, accesează Horeca Banken

Dacă vrei să vezi versiunea în germană a acestei pagini, accesează Sitzbänke Gastronomie

Dacă vrei să vezi versiunea în engleză a acestei pagini, accesează Restaurant benches  

închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x