Your browser does not support JavaScript!

Învățământ și educație

Împreună putem crea un design interior funcțional și flexibil, ce favorizează bucuria de a învăța și buna dispoziție atât în rândul studenților cât și a personalului didactic.

Mobilierul ușor și versatil poate crește concentrarea studențilorUn spațiu plin de creativitate și unicitate poate influența intelectul, ajutându-i pe elevi
să își îmbunătățească performanțele și comportamentul.


P&M nu este doar un furnizor de mobilier, ci și un partener de amenajări interioare potrivit pentru sectorul educațional. Credem că un concept adaptat școlilor și învățământului duce la un mediu inspirat și la o educație mai bună. De aceea, optăm pentru soluții în care mobilierul educațional este mai mult decât un scaun și o masă de lucru, concentrându-ne pe întreaga experiență. Specificul acestui segment necesită elemente modulare, care ar putea oferi rapid alternative de amenajare. Acestea sunt adesea combinate cu piese fixe, care oferă claritate și structură pentru elevi. Rezultatul este un mediu de învățare practic, flexibil și durabil. Conceptele educaționale sunt transpuse într-un design perfect adaptat la metodele de lucru ale școlii, prin crearea unei amenajări și a unei atmosfere adecvate. De la școli primare la universități și tot ce se află între acestea, ne reflectăm valorile în toate soluțiile pe care le oferim. Lucrăm în mod constant pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri și căutăm în permanență modalități de a sprijini și stimula inovația educațională.


Expertiza noastră în domeniul școlilor de învățământ superior și al universităților ne permite să creăm medii inspirate și atractive, care sunt atrăgătoare pentru studenți și îi fac să dorească să vă aleagă. În plus, experiența noastră în industria ospitalității ne ajută să creăm interioare confortabile și primitoare, care arată mai mult ca un lobby sau restaurant și mai puțin ca o sală de clasă.

Punctul nostru forte constă în faptul că vă putem ajuta să creați un interior plăcut și inspirat, sprijinindu-vă cu ajutorul echipei noastre de specialiști. Echipa noastră de design poate crea un interior complet, cu mobilier asortat și produse personalizate, unice pentru locația dvs. educațională. În ultimii ani am realizat multe proiecte în colaborare cu clienții noștri, mai jos puteți vedea o selecție a acestora. Departamentul nostru de vânzări este întotdeauna disponibil pentru consultanță cu privire la posibilitățile care se potrivesc cel mai bine pentru locația dvs.

închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x