Your browser does not support JavaScript!

Mobilier spatii publice

11 produse :
11 produse :

Mobilier potrivit pentru spațiile publice

De la scaune de conferință la scaune superpozabile, canapele de lobby, scaune ergonomice, scaune tapițate, scaune metalice, scaune din plastic, mese de conferință, bănci pentru săli de așteptare, fotolii confortabile până la produse personalizate. Colecția noastră extinsă conține tot ce ai nevoie pentru mobilarea spațiilor publice. Înțelegem importanța atât a funcționalității, cât și a esteticului în crearea unei ambianțe perfecte pentru clienții tăi sau pentru angajați.


P&M Furniture comercializează mobilier profesional, special conceput pentru sectorul HoReCa și spații comerciale. Facem acest lucru de mai bine de 30 de ani pentru diverse companii, de la clădiri de birouri la restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, terase, săli de așteptare etc. Propunem clienților cele mai bune soluții pentru îndeplinirea dorințelor și nevoilor lor.


Gama noastră de produse include mobilier realizat la comandă, personalizat în întregime după dorințele tale. Se pot alege diferite materiale pentru tapițarea mobilierului, disponibile într-o gamă largă de culori și texturi. De asemenea, există posibilitatea de a alege culoarea de lemn sau de metal a piesei de mobilier, pentru a se integra perfect în decorul locației.

închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x