Your browser does not support JavaScript!

Săli de conferință și săli de evenimente

Mobilierul și materialele trebuie să se potrivească armonios tuturor tipurilor de evenimente, de la latura distractivă a unor săli de evenimente de vis, până la latura oficială a unor săli de conferințe de afaceri.

Interioare care spun o povesteDefinirea unei săli de conferințe sau a unui spațiu pentru evenimente cu mobilier personalizat,
care să servească nevoilor oaspeților și să ofere toate soluțiile potrivite.


Selecția noastră de mobilier profesional elegant vă permite să amenajați atât o sală luxuriantă sau o sală de ședințe foarte profesională și funcțională. Vă oferim diverse modele de scaune stivuibile, mese pliabile de diferite dimensiuni și alte piese de mobilier specifice. Alegeți stilul, dimensiunea, forma, finisajul, materialele, pentru a completa spațiul sau putem alege noi pentru dumneavoastră. Un eveniment special din viața oricăruia necesită un design interior dinamic, iar impactul pe care îl are asupra invitaților este imens.


Întregul eveniment depinde și de aspectul general al sălii de eveniment, de aceea este important ca designul să exprime bucurie și bună dispoziție. Pentru o sălă de nuntă este necesară o iluminare ideală, candelabre de cristal cu un aspect spectaculos pot transforma interiorul în ceva magic. Putem crea de la interioare pentru evenimente mari, care sunt cu adevărat memorabile, până la o sală de conferințe complet funcțională și impresionantă.


închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x