Design de interior Lucia

Lucia – amenajată conform valorilor tradiționale caracteristice Italiei

Unul dintre cele mai recente proiecte de amenajare realizate de echipa noastră, Restaurantul Lucia, combină cu succes elementele rustice și accentele moderne. Am reușit să integrăm toate cerințele și preferințele clientului într-un spațiu practic și plăcut din punct de vedere estetic, creând astfel o atmosferă intimă, confortabilă și plăcută.

Cum a fost posibil? Am folosit o strategie inovativă în procesul de design.


Lucia Interior Design Interior – Bar Custom Made

Pentru a imita înfățișarea și căldura unei bucătării, barul a fost decorat cu plăci de mozaic ceramic. Incorporarea elementelor din lemn, cum ar fi panourile sau decorațiunile sub formă de butoaie, a avut ca scop recrearea atmosferei specifice unui hambar sau unei ferme. Am considerat esențial și să adoptăm iluminatul eco-friendly, transformând butoaiele metalice în corpuri de iluminat pentru a le oferi o nouă utilitate și a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Lucia – Corpuri de iluminat

Unul dintre principiile fundamentale ale activității noastre este sustenabilitatea, însă nu ne limităm doar la utilizarea materialelor reciclate – ne concentrăm și pe producția mobilierului de cea mai înaltă calitate, special conceput pentru a rezista traficului intens. Prin urmare, clienții pot amâna înlocuirea frecventă a produselor, economisi costurile de întreținere și chiar reduce impactul producției lor asupra mediului. Ca informație generală, este important de știut că pentru a garanta cea mai înaltă calitate, mobilierul special conceput pentru industria ospitalității este supus unor teste riguroase și unui proces de certificare.

Lucia – Proiect de Design Interior

Dat fiind faptul că unicitatea unei companii este strâns legată de succesul său, toate elementele folosite în acest proiect au fost personalizate. Scaunele cu spătarul împletit, alături de pereți, podea, banchetele din piele, împreună cu fotografiile alb-negru care reprezintă viața la fermă, conturează o atmosferă generală plină de poveste.

Lucia – Piese de mobilier de cea mai înaltă calitate

Plasarea strategică a plantelor și a arborilor, iluminarea blândă și combinarea culorilor naturale contribuie la aspectul natural al mediului recreat, oferind o experiență completă care permite vizitatorilor să se relaxeze și să se bucure de fiecare detaliu.

Lucia – Proiect de Design Horeca

În centrul restaurantului se află piesa de rezistență – un șemineu înconjurat de suporturi din sfoară pentru uscat hainele. Atât obloanele de lemn prelucrate cu grijă, cât și balcoanele din metal, îți aduc instantaneu în minte atmosfera străduțelor șerpuite ale unui sat italian.

Lucia – Șemineul ca piesă centrală

A fost o plăcere să lucrăm la acest proiect deoarece ne-a oferit șansa de a prelua spațiul de la zero și de a-l transforma într-o poveste fascinantă, desprinsă din paginile cărților. Cu ajutorul specialiștilor noștri, am reușit să îmbinăm elementele tradiționale cu cele de ultimă generație, care ne-au ajutat să insuflăm acestui loc o atmosferă relaxantă și plină de farmec.

Indiferent dacă sunteți în căutarea celor mai recente tendințe sau preferați o atmosferă mai clasică, suntem aici să vă fim parteneri de încredere în echiparea facilității dvs. HoReCa.

Transformăm viziunile în realitate: oferim consultanță detaliată și soluții personalizate pentru mobilierul Horeca, potrivit nevoilor dumneavoastră. Contactați-ne la adresa office@pmfurniture.ro sau la numărul de telefon 0752 127 236 pentru a discuta cu consultanții noștri.