Mobilier remarcabil pentru o locație de succes

Vrei ca restaurantul tău să aibă un design care vorbește de la sine? Ai venit în locul potrivit. Noi ți-am pregătit o selecție cu piesele de mobilier în trend ale anului 2020, dar nu am neglijat nici cele mai bine vândute produse de până acum.
După cum știi deja, aspectul și calitatea mobilierului face diferența între un local de neuitat și unul care este doar “ok”.

 

Bujole_032-1024x683
Bujole, design Todor Cosmin, Cluj-Napoca

 

BouchonBouchon-Sga_1-165x300

Bouchon este un scaun de bar atipic, el conferind originalitate oricărei locații HoReCa. Șezutul este realizat din plută, amintind de dopul unei sticle de vin.
Acest scaun este potrivit într-un bar modern sau într-un restaurant ce deține o vinotecă. Datorită designului său aparte, acest scaun este cel mai dorit model din gama noastră de scaune de bar.
Scaunul Bouchon este susținut de un cadru robust din oțel vopsit în câmp electrostatic. Baza metalică poate fi realizată în patru finisaje: argintiu, rugină (rust), antracit și alb.
Este disponibil în 2 variante de înălțime: 76 cm sau 66 cm. La cerere, șezutul din plută poate fi personalizat cu un logo cu imprimare laser, pentru un interior unic.

 

marty-scaun-restaurantMarty Platinia Center, design Todor Cosmin, Cluj-Napoca

 

Sweden

big__5ce6350b9e09e-sweden-scaun-de-restaurant-tapitat

Scaunul Sweden are structura din lemn de stejar, finisat cu lac poliuretanic, pentru rezistență la uzură intensă. Poate fi realizat cu șezut din lemn sau tapițat, pentru un extra confort.
Se pot realiza combinații infinite de culori, alegând nuanța de lemn și materialele pentru tapițerie, pentru a se potrivi perfect designului locației tale.
Pot fi suprapuse până la 4 bucăți, pentru ușurință la depozitare și transport.

samsara-scaune-restaurantSamsara Foodhouse, design Todor Cosmin, Cluj-Napoca

 

SoftySofty-Uph-mobila-restaurant

Softy este unul din scaunele favorite ale clienților, fiind folosit în multe proiecte HoReCa. Acesta se evidențiază prin liniile fine și designul modern, atractiv. Este realizat din lemn de fag, vopsit cu lac poliuretanic. Asigură o rezistență ridicată la uzură fiind dotat cu burete de densitate mare. Poate fi personalizat alegându-se culoarea lemnului și materialul pentru tapițerie, ca oricare alt produs de al nostru.

 

 

! Începutul anului este marcat de introducerea unei noi colecții de mobilier, care se impune prin designul inedit și poate ajuta la realizarea locației mult visate.

 

Colecția Blum

Această colecție este formată din 3 versiuni: scaun cu brațe, fotoliu și fotoliu de lounge / club. Elementul caracteristic este cadrul structural din lemn curbat, care conferă susținere și stabilitate. Scaunele Blum se pot personaliza după preferințele tale, pentru a se integra perfect în locația ta.

colectia-blum-scaune-horeca

 

Colecția Rainbow

Scaunele Rainbow sunt ideale pentru orice tip de locație, combinând durabilitatea și designul modern. Au șezutul și spătarul tapițate pe interior, pentru a oferi un grad sporit de confort. Aceste scaune sunt caracterizate printr-o eleganță subtilă, colecția fiind excelentă pentru hoteluri și restaurante.

colectia rainbow-scaune-horeca

 

Tommy Lounge

Un scaun de lounge realizat din lemn de fag, cu un design deosebit, impunător. Tommy Lounge oferă un confort greu de egalat, având o formă ce susține postura corpului. Este disponibil cu șezut din lemn, cu pernă tapițată pe șezut (fixă) sau cu scoică complet tapițată. Opțional se pot adaugă piciorușe de plastic sau pâslă, pentru protecția podelelor.
Scaunul este realizat în întregime din placaj cu grosime variabilă. Piesa de mobilier reprezintă o combinație de design elegant cu tehnologie avansată de îndoire a lemnului.

tommy-lounge-mobilier-lounge

 

Colecția Bobby

Bobby este o serie de scaune practice, utilizate în special în locațiile cu specific gastronomic. Cadrul este din lemn de fag, pentru rezistență îndelungată în condiții de trafic intens. Se poate opta pentru șezut și spătar de lemn, șezut tapițat și spătar tapițat.
Pentru personalizare se poate opta pentru colorarea diferențiată a șezutului de spătar sau prin tapițare cu materialul clientului.
Colecția de scaune Bobby se distinge printr-un suport pe piciorul din spate. Această caracteristică este un simbol al întregii serii, fiind utilizată pentru susținerea hainei sau a genții. Seria include un scaun fără brațe, un scaun cu brațe, un fotoliu și un scaun de bar. Această colecție de scaune versatile este ușor de integrat în orice locație.

bobby-mobilier-horeca

 

Fiindcă aspectul locației tale este precum o carte de vizită, asigură-te că este armonios și îți va convinge clienții să revină. Chiar dacă mobilierul HoReCa ți se poate părea scump la prima vedere, în timp vei vedea că acesta reprezinta soluția optimă și rentabilă, fiindcă este rezistent și ușor de întreținut, având o calitate superioară.

Sperăm că articolul nostru te-a ajutat și că vei citi și altele.

2 thoughts on “Mobilier remarcabil pentru o locație de succes

Lasă un răspuns