Think Green – HoReCa pentru un viitor sustenabil

Designul sustenabil are ca scop principal reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător. Materialele reciclate trec cu brio testele de rezistență, dar și cele pentru asigurarea confortului. În cazul nostru, sustenabilitatea merge mână în mână cu calitatea.

Pentru a fi eco-friendly, P&M Furniture are în gama sa mobilier realizat din 100% plastic reciclat. Ce înseamnă asta, mai exact? S-a folosit 50% plastic reciclat de la foști consumatori (sticle sau ambalaje pentru mâncare) și 50% plastic din resturile rămase în urma fabricării.

E-TURvqUBNEbt8t1iXuGEHh2HjPTH5LovCdkzvMecsM

Mobilierul sustenabil nu diferă cu nimic din punctul de vedere al calității. Produsele sunt supuse la diverse teste de rezistență, inclusiv diferențe foarte mari de temperatură. În plus, finisajele antistatice sunt ușor de curățat, întreținut și de dezinfectat.

Unul din aceste produse este scaunul de terasă Remind, pe nuanța “recycled grey”. S-a ales nuanța neutră de gri, pentru a se masca orice imperfecțiune existentă. Un alt produs eco-friendly, care se bucură de succes, este scaunul Babila XL.

BabilaXL-scaun-eco-friendly-horeca

Mobilierul din plastic prezintă și alte avantaje, pe lângă cele de sustenabilitate a mediului. Este ușor de mutat și foarte rezistent. Scaunele și mesele din plastic se potrivesc atât pe terase, cât și la interior, potrivindu-se cu ușurință în orice decor.

mobilier-terasa-plastic

Pe lângă produsele realizate din plastic, punem accentul și și cele realizate din lemn. Scaunele din lemn sunt certificate  FSC® C114358, asigurându-se că lemnul provine din surse responsabile, în conformitate cu standardele de protecție a naturii.

În plus, vopseaua care se aplică pe lemn este una pe bază de apă, compusă din rășini derivate din plante. Această vopsea nu emană chimicale, deci nu afectează sănătatea oamenilor și nici nu poluează aerul.

mobilier-restaurant-lemn

Din respect pentru natură, scaunele și mesele noastre din metal sunt și ele reciclate și reciclabile. Materialele din care sunt realizate o parte din piesele de mobilier sunt 100% reciclate. În plus, arată foarte bine pe terasele restaurantelor sau în interiorul unui bar modern.

scaune-mese-terasa-metal

Mobilierul sustenabil are ca inspirație cele 4 elemente din natură – Foc, Apă, Aer și Pământ. Aceste produse vor continua să umple spațiile cu viață, în loc să polueze. Practic mobilierul restaurantului tău va avea cicluri infinite de viață.

Moodboard_colores

 

OLIVO-scaun-terasa-din-metal

2 thoughts on “Think Green – HoReCa pentru un viitor sustenabil

    1. Mulțumim, ne bucurăm că v-a plăcut! 😊
      În curând vom posta un articol despre trendurile anului 2022 în amenajarea teraselor.

Lasă un răspuns