Your browser does not support JavaScript!

Spații recreaționale

O locație plăcută este cea care creează amintiri pe care le veți ține minte toată viața și rezultatul poate fi obținut mai ales prin concept și mobilierul personalizat.

Oferiți clienților dvs. experiențe de neuitatParcurile de distracții, sălile de sport, piscinele, centrele de wellness, spa-urile, cluburile de golf, cluburile sportive,
toate au nevoie de un design interior și de mobilier personalizat.


Clienții dvs. au cu siguranță nevoie să se relaxeze după un program încărcat. Colecția de bănci, scaune și alte piese de mobilier de la P&M furniture îi va tenta să ia o pauză și să se bucure de timpul lor într-un mediu cu adevărat relaxant. Echipa noastră de profesioniști poate crea un design unic și îl poate implementa fără ca dumneavoastră să vă faceți griji la fiecare pas.


Dacă doriți ca oaspeții să revină, împreună putem crea un interior care spune o poveste, un interior care să impresioneze pe oricine intră, un design perfect pentru petrecerea timpului liber. Un loc în care oamenii merg să uite de problemele cotidiene și unde pot crea amintiri frumoase și se pot bucura de timpul liber. Veți avea control asupra întregului proces și asupra bugetului.


închide Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare. 
Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Află mai mult.
x