Mobilier de terasă în culori vesele și pastelate

Alege o idee simplă, dar practică pentru terasă. Scaune cu design simplu și modern, într-o gamă variată de culori vibrante, de vară. Culorile calde conferă spațiului exterior personalitate și stil.

N_2885

N_3008

Scaunele Riva Bistrot sunt realizate din fibră de sticlă și polipropilenă, sunt gândite în așa fel încât oferă confort oricui se așează și, de asemenea, sunt foarte rezistente la traficul intens. Aceste trasături sunt cele mai importante pentru mobilierul profesional Horeca, din această cauză este impetuos necesar să știm diferența dintre o copie și scaunul original.

N_3015

N_3101

Pentru a ieși în evidență poți alege o altă variantă mai îndrăzneață. În formă de cuib, spațios și amenajat în culori calde, te aduce mai aproape de natură. Alegerea perfectă pentru o terasă înconjurată de verdeață. Îți poți exprima dragostea față de natură chiar și prin alegerea mobilierului pentru terasă.

big__54afd006f23b6-lento-lounge-love-seat

Mobilier pentru exterior cu un design modern. Un set realizat din aluminiu anodizat, rezistent la trafic intens și, de asemenea, foarte confortabil, datorită pernițelor realizate dintr-un material special conceput pentru spații outdoor. O combinație simplă de culori, dar care exprimă puritate și dă viață terasei.

big__54ddf0e5565ce-set-barcino-ambiente

Un loc deosebit, cere un mobilier aparte. Inspiră-te, creează și reușește!

Lasă un răspuns