Mobilier pentru spațiile de coworking

Spațiile de coworking sau WorkHub-urile, cum li se mai spune, sunt în prezent la mare căutare. Hub-urile sunt populare cu precădere în rândul tinerilor, care au posibilitatea să își desfășoare munca de oriunde și astfel decid să lucreze într-un spațiu mai interactiv.

De ce interactiv? Pentru că WorkHub-urile aduc laolaltă oameni cât se poate de diferiți, dintr-o multitudine de sfere profesionale, care inevitabil vor interacționa unii cu alții.

Dar ce ai TU de făcut dacă vrei să îți deschizi un astfel de business, să pui pe picioare un WorkHub?
O să enumerăm câteva aspecte esențiale, pe lângă găsirea spațiului, promovarea loculului etc. de care te vei ocupa tu. Noi îți vom dezvălui niște secrete legate de mobilarea spațiului:

 • Elementul cel mai important în rândul acestor spații de colaborare este faptul că se pun la dispoziție toate echipamentele necesare, pentru ca activitatea de lucru să se desfășoare într-un mod armonios. Ne referim aici la birouri, scaune ergonomice, mobilier pentru zone de relaxare și pentru zonele de luat masa.

work-hub-furniture
ClujHub

 

 • Având în vedere că vreți să păstrați o energie pozitivă și veselă a întregului spațiu, vă sfătuim să alegeți mobilier în culori accentuate, precum galben, verde sau albastru pentru zonele de relaxare.

canapele-mobilier-loungeFleming’s Express Hotel – Frankfurt, Germania

 

 • Iar pentru zona de birouri, pentru a face față orelor lungi petrecute în fața laptopului, ar ideal să se aleagă nuanțe neutre, relaxante, care să nu obosească, precum crem, alb, bleu. În orice caz, alegeți piese de mobilier cu un design modern, care să confere un aer proaspăt spațiului.
  pallas-metal-scaun-birou
  Pallas 5R Metal

 

 • Bineînțeles, confortul contează și el, așadar scaunele pentru birou trebuie să fie ergonomice, cu înălțimea reglabilă și dotate cu burete de densitate mare, pentru a rezista în timp. Scaunele noastre sunt special concepute pentru uzură intensă, fiind extrem de rezistente, confortabile și ușor de întreținut.
  mirage-2-scaun-birouScaun Mirage

 

 • Un astfel de spațiu trebuie să aibă și o sală pentru conferințe sau sedințe, care să corespundă nevoii de intimitate al oricărui grup. Pentru a întâmpina cu brio aceste situații și a maximiza spațiul, se pot amplasa scaune de conferință care vin cu o măsuță atașată, precum Standard Steel + Măsuță sau Beta T.standardmasuta-scaun-conferintaStandard Steel + Măsuță

 

 • Dacă spațiul este mare se pot amplasa mai multe mese, precum gama de mese Optima, iar scaunele pot varia de la scaune din lemn cu șezut tapițat la fotolii confortabile.optima-masa-de-conferinta-pliantaOptima 2

 

 • Pentru zona de luat masa alegeți mobilier ce se poate curăța ușor, realizat din lemn și poziționați-l astfel încât persoanele să poată interacționa cu ușurință.

mobilier-restaurant

1 Minute, Nusco Tower, design Lagardere – București, Romania

 

Dacă intenționezi să deschizi un WorkHub te sfătuim să alegi doar mobilier profesional. Va fi o fluctuație mare de persoane, așadar asigură-te că ai dotat spațiul cu produse de calitate superioară, dar care au și un design modern, atractiv.
În plus, colaborarea cu noi îți aduce avantajul personalizării mobilierului. Se poate alege dimensiunea și culoarea materialelor, după bunul tău plac.

Încă de la primul pas al întregului proiect îți vom fi aproape, ajutându-te să iei cele mai bune decizii în materie de design și mobilarea WorkHub-ului.

Lasă un răspuns