Cele mai uzuale 5 întrebări ale clienților

1.
Î: Se pot cumpăra 2-3 bucăți?
R: Nu, deoarece P&M furniture se adresează firmelor și nu persoanelor fizice. Gama noastră de mobilier este special concepută pentru domeniul Horeca (hoteluri, restaurante, cafenele). Mobilierul folosit în locuințe este diferit față de cel utilizat în locații cu trafic intens.
Ce înseamnă asta? Aceste produse nu sunt de serie, sunt făcute astfel încât să reziste, să fie ușor de curățat și să fie confortabile. Materialele folosite în componența mobilierului sunt de calitate: de la metal, lemn de esență tare, îmbinare și până la tapițerie, care trebuie să îndeplinească un anumit indice de rezistență. Finisajele cu lac poliuretanic ajută la creșterea rezistenței produselor. Prețul este de asemenea mai mare, luând în calcul aceste considerente, însă calitatea acestora asigură o viață lungă.

2.
Î: Care este termenul de livrare?
R: În funcție de produsul comandat termenul de livrare diferă, însă media este de 4 săptămâni. Nu există produse pe stoc, toate acestea sunt realizate la comandă în funcție de cerințe și necesități.

3.
Î: Transportul este sau nu inclus în preț?
R: Transportul nu este inclus în preț, însă vă putem acorda sprijin în a găsi un preț favorabil pentru dumneavoastră, utilizând Bursa Transporturilor.

4.
Î: Pot fi personalizate produsele?
R: Da, materialele noastre profesionale se găsesc într-o gamă largă de nuanțe și texturi. Personalizarea este necesară pentru a avea o locație unică și de succes. De aceea, toate produsele noastre pot fi personalizate după bunul plac. Gama de tapițerii este extrem de variată, existând materiale ignifuge sau care se curăță foarte ușor chiar și atunci când este vorba de pete.

5.
Î: De ce diferă puțin culoarea produsului?
R: În funcție de dispozitivul de pe care se privește poza/catalogul, nuanțele pot să difere. Calculatoarele, laptopurile și telefoanele sunt calibrate diferit, de aceea este foarte important să vă uitați la catalogul nuanțelor pe mai multe ecrane înainte de alegerea culorii sau chiar să le cereți pentru a le vedea în realitate.

Ca un ultim aspect, în cazul în care vorbim despre domeniul Horeca, vă recomandăm alegerea unui mobilier de calitate. Produsele sunt asamblate, ceea ce oferă rezistență la uzură. Este o investiție bună pe termen lung.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi consultanță și soluții complete pentru interioare Horeca. Contactați-ne cu încredere.

Lasă un răspuns