5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să angajezi un designer de interior

1. Research

Înainte de a vă decide în privința unui designer de interior, ceea ce trebuie să faceți este să căutați o persoană în care să aveți încrederea că vă va acorda toată atenția necesară, însă cel mai important este ca acea persoană sau firmă să aibă referințe care să se potrivească cerințelor și gusturilor dumneavoastră.

2. Buget

Printre cele mai importante lucruri pe care designerul trebuie să le știe, se numără bugetul. Chiar dacă nu aveți o sumă fixă în minte, o aproximare a acesteia ar ajuta foarte mult. De ce? Designerul trebuie să știe pe ce piese de mobilier să se axeze. Există piese de design la prețuri mari, însă există și alternative mai ieftine. Dacă nu oferiți un buget, veți realiza la finalul proiectul că nu vă permiteți, iar toată munca va fi în zadar.

3. Ce stil prefererați

Pentru ca designerul să aibă o idee despre ceea ce dvs vă doriți, este bine să aveți poze salvate cu proiecte ale căror stil vă place. Desigur, în funcție de tipul locației anumite piese de mobilier se potrivesc iar altele nu, însă toate aceste lucruri se pot discuta ulterior.

4. Răbdare

Durează luni de zile pentru realizarea unui proiect de design reușit, așa că răbdarea este cheia.

5. Un designer cu experiență are contacte

Experiența își spune cuvântul. Deși un designer cu experiență poate fi mai scump, la final vă puteți da seama de faptul că acesta lucrează mai repede și, de asemenea, vă poate sfătui în a alege mobilier de calitate la prețuri accesibile. Având contacte la dispoziție, există și posibilitatea unui discount.

09 Picture Design Metting 2

11 Ground Floor

big__596757ba03b02-gastronomieeinrichtung-gastro-ladenbau

layout

 

P&M furniture oferă proiecte complete, ținând cont de funcționalitate și nevoi.
Design interior/ Producerea de mobilier personalizat / Implementare
Pentru orice informații cu privire la acest subiect, vă stăm la dispoziție.

Lasă un răspuns