Soluții HoReCa adaptate Covid19

Lumea s-a schimbat și industria HoReCa odată cu ea. Adaptarea la noua situație, creată de apariția virusului Covid-19, vine la pachet cu responsabilitate și cu schimbări drastice. Afacerile HoReCa care vor rămâne în joc în această perioadă sunt cele care s-au adaptat situației cât mai bine.

Cum să te adaptezi? Dând dovadă de viziune clară, comunicând clienților, dar și angajaților, regulile implementate pentru siguranța lor.

big__577d05a0710bb-gastronomiemobel-1Hotel Premier Inn – Frankfurt am Main, Germania

În acest sens, echipa P&M Furniture, cu experiență de 30 de ani în domeniul ospitalității, vine în ajutorul tău cu mobilier și design personalizat, pentru a te adapta noilor trenduri și schimbărilor survenite.

O soluție practică și estetică pentru separarea meselor o reprezintă Pereții Komodo. Acestea amintesc de ramurile de copaci, fiind o variantă excelentă pentru amplasarea în aer liber, pe terase. Se pot suprapune maxim 3 cuburi, iar în interiorul acestora se pot așeza flori și plante, pentru a se face o conexiune cu natura.
Komodo este realizat din polipropilenă și fibră de sticlă, iar culorile în care este disponibil sunt următoarele: alb, antracit și gri. Partea cea mai bună la acesți pereți este că nu creează disconfortul unei limitări sociale, ci creează un sentiment de intimitate și siguranță.

img_3397

Alături de cuburile Komodo sunt elementele modulare Komodo, care pot fi aranjate în diferite moduri, fiind unele dintre piesele de mobilier cele mai apreciate de către clienți. Acestea se îmbină perfect în orice decor.

komodo2locuri

Indicate pentru această perioadă ar fi mesele rotunde sau pătrate, în jurul cărora vor fi plasate scaune sau fotolii. În acest sens, se menține distanța între mese, dar se păstrează și o dinamică atractivă. Avem o gamă variată de modele din care poți alege, care să se încadreze în bugetul tău și să reprezinte stilul localului tău.

img_4228Scaun Net

Se pune accent pe mobilierul personalizat, special conceput pe dimensiunile spațiului și care să îndeplinească regulile de condiționare socială. Mobilierul trebuie dispus astfel încât să ușureze tranziția pe culoare.
De asemenea, este important ca mobilierul să fie special pentru segmentul HoReCa, pentru a avea garanția că va rezista în timp. Mesele, scaunele și alte obiecte vor fi supuse unei uzuri mai intense decât de obicei, deoarece vor fi igienizate după fiecare client, așadar mobilierul trebuie să fie foarte rezistent.

Este important să ne adaptăm cu toții la noua realitate, doarece doar așa vom putea reveni la normal cât mai curând. Noi avem datoria morală de a vă susține în acest proces de schimbare, oferindu-vă soluții HoReCa personalizate.

Lasă un răspuns