Top 6 cele mai vândute produse 2016

Genny este un scaun realizat în România, personalizat în funcție de cerințele, așteptările și dorințele clienților.

Se număra printre produsele anului 2016 deoarece este o ofertă greu de refuzat, îmbină calitatea cu prețul favorabil. Picioarele sunt rotunjite, realizate din lemn de fag și liniile sunt drepte pentru un aspect plăcut și în concordanță cu noile trenduri ale acestui an.

Specific domeniului Horeca, scaunele sunt realizate pe o structură de esență tare și de asemenea finisate cu lac poliuretanic pentru a crește rezistența la uzură.

Genny este un scaun confortabil, atât datorită brațelor rotunjite cât și a formei ergonomice  a șezutului și a spătarului.

Modalitățile de personalizare a tapițeriei sunt numeroase. Există o gamă largă de nuanțe și texturi, astfel încât locația prinde culoare după alegerea materialelor.

Aparține colecției de produse P&M furniture realizate în România, iar cererile sunt din întreaga lume. Un scaun care se integrează ușor în orice tip de locație.

gennybig__577d15cf168cf-carmin-horeca-stoelen

Manya se numără printre cele mai apreciate scaune ale anului 2016. Are o ținută deosebită, iar forma acestuia este încântătoare.

Rama scaunului în culori natur, transmite un aer cald și un sentiment de apropiere. Este realizată din lemn de fag, iar culorile lemnului cele din care se poate alege, sunt numeroase.

Senzația plăcută și confortabilă datorită formei, buretelui de densitate mare și a gamei foarte largi de nuanțe și culori pentru tapițerie.

Este atrăgător prin simplitate, acuratețe și materiale profesionale de cea mai bună calitate.

manyaManya1

Demifotoliul Muaro este un adevarat succes al anului 2016.

Fermecător și confortabil, Muaro este realizat din lemn de fag și finisat cu lac poliuretanic. Pentru un plus de confort, șezutul are atât burete de densitate mare, cât și arcuri.

Modalitățile de personalizare ale acestui demifotoliu sunt de asemenea variate, există o gamă largă de nuanțe de culori și texturi. Cu un design inspirat din epoca de aur a anilor 60, scaunul Muaro trezește amintiri plăcute ale acelor timpuri.

big__57a33070f1892-13350301-917086828399653-4972892109223213878-o

big__57ad82e6432d8-13754143-625681664279685-9017899553409765549-n

Bancheta Donald

Un model de banchetă realizată la comandă în funcție de dimensiunile locației, este la mare cerere în acest an. Încăpătoare, fiabilă și confortabilă, datorită buretelui de densitate mare utilizat în realizarea acesteia.

Există o gamă largă de ștofe și imitații de piele profesionale, care sunt foarte ușor de curățat în cazul unei pete. Din aceste considerente, clienții noștri sunt mulțumiți de această alegere. Toate materialele au certificat de calitate și indice de rezistență Martindale, iar acestea sunt niște motive în plus pentru care produsele noastre sunt la mare căutare.

Versatilă, această banchetă este practică pentru spațiile Horeca cu diferite destinații: de la zone de așteptare, restaurante, cafenele, fast-food-uri până la cluburi și baruri, datorită posibilităților de personalizare infime. Această banchetă este supranumită și bancheta cameleonică.

donald bench

Camel BK

Barul este realizat în stil vintage sau industrial? Atunci Camel se află printre primele opțiuni ale clienților.

O combinație între rezistență, stil și confort. Rama este din oțel și la nivelul picioarelor există un suport care are dublă funcționalitate. Poți să îți relaxezi picioarele și în același timp scaunul este mai rezistent deoarece face legătura între cele două părți.

Tapițeria din piele naturală de cămilă, dă o notă aparte barului. Pentru o locație specială și plină de efect.

big__57a34f7c79c89-gastrobar-tof-2

Kasia BK

Un scaun de bar grațios și rezistent, inspirat de scaunele Windsor. Rezistența este dată de lemnul masiv de fag și finisajele cu lac poliuretanic.

Întâlnim Kasia în topul produselor din acest an deoarece poate fi realizat pe multe culori, nuanțe de lemn sau culori RAL îmbinând designul modern al liniilor simple cu aerul nostalgic al epocii coloniale de unde se inspiră acest model. Poate să fie o pată de culoare și în același timp să dea viață locației sau poate chiar să spună o poveste plină de mister și frumusețe.

big__57ac1db663c24-36a18dce288829531f8a6e1979e7ee53-view

Lasă un răspuns