Alte Weinschenke, restaurant pe trei niveluri

     Restaurantul a fost amenajat într-o clădire veche, păstrând valențele estetice ale stilului neoclasic german.
     Fiind împărțit pe trei niveluri, spațiul restaurantului se împarte în zone distincte, destinate servirii mâncărurilor și băuturilor specifice.

Full resolution 11

     Zona de parter și etaj este concepută ca o fuziune între zona de servire a mesei și zona de bar prin mobilierul adaptat necesităților. Nivelul parterului prezintă un spațiu mai relaxant prin amenajarea cu banchete tapițate și banchete din lemn, prin atmosferă creată cu ajutorul luminilor și tratamentului pereților, în timp ce nivelul etajului întâi prezintă o zonă mai dinamică prin mobilarea cu mese și scaune alături de zona de bar.

Full resolution 22
     La demisol a fost amenajată zona de servire a băuturilor într-un cadru mai restrâns, iar o parte a etajului întâi este dedicată întrunirilor private, fiind separată de restul restaurantului prin pereți despărțitori cu rol de expunere a băuturilor într-un mod estetic și practic deopotrivă.

Full resolution 76

Full resolution 84
     Zonele de bar realizate pe ambele nivele sunt concepute în același stil istoric cu întregul restaurant, fiind caracterizate prin funcționalitate și atenția asupra detaliilor. Lămpile de iluminat amplasate pe pervazul fiecărei fereastre au un rol decorativ, prin desenul simplu, dar și un efect de atmosferă relaxantă, prin lumina caldă în contrast cu lumina rece de afară.
     Corpurile de iluminat suspendate conțin lămpi Edison, ce emit o lumină aurie și caldă.

Full resolution 27

Full resolution 79

Lasă un răspuns