De ce să alegi banchetele profesionale Horeca?

      Produsele realizate și comercializate de firma noastră sunt special concepute pentru domeniul HoReCa, ele respectând standardele de calitate pentru trafic intens pâna la cele mai mici detalii: de la alegerea materialelor lemnoase de esența tare, buretele de densitate mare, finisajele cu lac poliuretanic, vopsire în câmp electrostatic a materialelor feroase, pâna la tapițeriile cu un indice ridicat de rezistență la uzură.

      Banchetele tapițate sunt alegerea ideală pentru configurarea cât mai eficientă a spațiului interior, datorită eficientizării spațiilor goale, necesare în aranjamentele clasice cu scaune. Prin posibilitatea producției acestora în diferite dimensiuni, forme și alegerea tapițeriei, banchetele devin piese centrale de design, putând fi elemente de delimitare a unor spații interioare sau elemente de legătură între zonele de deservire.

MODUS_MDL_CAPITONE'_DETTAGLIO_low

modus bench

        Modelele de banchete realizate la comandă, în funcție de dimensiunile locației, sunt la mare cerere în acest an. Încăpătoare, fiabile și confortabile, datorită buretelui de densitate mare utilizat în realizarea acestora. Există o gamă largă de stofe și imitații de piele profesionale, care sunt foarte ușor de curățat și întreținut. Din aceste considerente, clienții noștri sunt mulțumiți de această alegere. Toate materialele au certificat de calitate și indice de rezistență Martindale, iar acestea sunt niște motive în plus pentru care banchetele tapițate sunt alegerea ideală. Versatile, banchetele sunt practice pentru spațiile Horeca cu diferite destinații: de la zone de așteptare, restaurante, cafenele, fast-food-uri până la cluburi și baruri, datorită calitații superioare și posibilităților de personalizare infinite.

Modus 1

hermitage bench

MODUS_MDB_110_H20_AMBIENTATA_03_low

Lasă un răspuns