Mobilierul ideal pentru săli de evenimente? Da, există!

Indiferent dacă vorbim despre o nuntă sau despre un botez, sala de evenimente trebuie să fie fabuloasă, să se remarce prin rafinament. În special dacă vorbim despre nunți, mirii își vor dori ca decorul să fie cu adevărat regal. Este important ca fiecare element de decor să se potrivească cu grandioasa sală de eveniment, pentru a crea un cadru de poveste.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că organizarea spațiului este optimă, lăsând spațiu necesar amplasării meselor, ringului de dans și spațiului de trecere între mese.
Pe lângă elementele de decor, care conturează stilul unui eveniment, ai nevoie de mobilier rafinat și rezistent, care să impună sobrietate și eleganță. Un aspect important de luat în calcul în momentul alegerii mobilierului este versatilitatea acestuia. Mobilierul trebuie să se integreze cu grație în orice decor, astfel încât fiecare eveniment să fie unic.
Pentru a fi cu cel puțin un pas înaintea concurenței, îți recomandăm cu tărie să alegi mobilier de calitate, cu durată de via

ță îndelungată și un confort sporit.

Este indicat să amplasezi mese cu picioare pliabile, fiind suficient de robuste și ușor de depozitat, în caz că ai nevoie de spațiu extra. Materialele perfecte pentru blaturile acestor mese sunt polietilena sau multiplexul. Picioarele din oțel vopsit în câmp electrostatic asigură rezistență maximă.big__5531113b4c0a7-masa-pliabila-de-conferinte-bloom

Masă Bloom

În funcție de stilul sălii de eveniment, trebuie ales modelul de scaun cel mai potrivit, care să completeze imaginea dorită. Printre modelele recomandate, se numără:

  • Fresia: Un model de scaun foarte îndrăgit, care se remarcă prin grația spătarului sub formă de medalion. Reușește să confere un aer roial oricărei încăperi. Este finisat cu lac poliuretanic, pentru trafic comercial intens. Scaunul este dotat cu burete poliuretanic de densitate mare și tapițerie concepută special pentru spații comerciale.
    Dacă se dorește un decor elegant, sobru sau chiar baroc, caracterizat de rafinament, ideale sunt clasicele scaune din lemn masiv, tapițate.

big__546df82fec569-poe-2428

Ramada Majestic, București

60250942_2726327320727837_9154704572172730368_n

Univers T, Cluj-Napoca

  • Standard Steel: Recomandăm acest scaun deoarece se poate acoperi cu o husă elegantă, care îl va transforma într-un scaun potrivit pentru săli de evenimente. În plus fată de posibilitatea de a-l îmbrăca, acesta are și un preț avantajos, reprezentând o investiție bună pe termen lung. Acest scaun este ușor de depozitat și transportat, deoarece pot fi suprapuse 14 bucăți.

big__5536149755437-standard-steel-eco-scaun-de-conferinta-la-cel-mai-bun-pret

  • Queen: Scaunele din plastic policarbonat conferă un aer modern evenimentelor și sunt ușor de manevrat, fiind create din materiale ușoare. De asemenea, se curăță extrem de ușor.
    Scaunul Queen este reprezentantul perfect al acestei categorii. Acesta asigură un nivel ridicat de confort, datorită formelor rotunjite și sinuoase. Se pot suprapune mai multe bucăți. Acest scaun vine și cu posibilitatea de a avea șezut tapițat, pentru un plus de confort și eleganță. Disponibil în următoarele culori: negru, alb, transparent fumuriu, caramel și purpuriu.

big__Queen-650big__5cff4b3e0c13f-queen-650-650

Toate piesele de mobilier se pot personaliza, asftel încât să se potrivească perfect cu locația dumneavoastră.
Pentru ca rezultatul să fie unul de poveste și sala ta de evenimente să fie la mare căutare, nu ezita să ne contactezi: 0751017104 / 0364143781.

Lasă un răspuns