Ce articole de mobilier sunt potrivite pentru restaurante

„Cum v-ați simțit la noi?” – O întrebare pe care le-o adresezi clienților tăi și la care cu siguranță vei dori să auzi numai răspunsuri pozitive, pline de laudă față de restaurantul tău.
Clienții care îți trec pragul restaurantului pentru a savura mâncarea gătită de tine, vin întotdeauna cu plăcere dacă și experiența pe care le-o inspiră spațiul este una placută.
Fiecare client se simte bine într-un mediu anume, caută senzații familiare și confort. Dar cum ar fi dacă ar găsi restaurantul perfect, în care ambientul să împace toate gusturile? Pentru ca acest lucru să devină realitate este necesar ca stilul, rafinamentul și confortul să se împletească armonios, astfel încât oricine vine în restaurant să îl considere un etalon al stilului și bunului gust.

big__5cd946850c530-1-scaune-restaurant

Marty Piața Muzeului, Cluj-Napoca

Competiția fiind una acerbă pe acest sector, trebuie să te diferențiezi și să le oferi clienților tăi ceea ce au nevoie. Ei vin în locația ta să savureze mâncarea și să se relaxeze povestind cu prietenii,  iar pentru asta au nevoie de confort. Confortul poate fi oferit prin amplasarea de canapele confortabile, fotolii și scaune cu brațe. Pentru cei care doresc intimitate, se pot amplasa mese de două locuri. Pentru o astfel de zonă se pot folosi și banchetele modulare sau canapele spate în spate.

Cu P&M Furniture ideile tale prind contur și se materializează în corpuri de mobilier cu personalitate, care dau viață spațiilor HoReca și le imprimă un caracter unic.
Restaurantele au nevoie de mobilier de calitate, confortabil, rezistent la uzură îndelungată, special destinat utilizării în segmentul HoReCa.

Recomandăm să se amplaseze scaune versatile, ce se pot utiliza în multiple decoruri. De exemplu, scaunul Softy este o piesă de mobilier foarte îndrăgită de clienți. Are o siluetă elegantă și delicată, cu o versatilitate puternică, cu trăsături distinctive. Este realizat din lemn de fag, vopsit cu lac poliuretanic, pentru rezistență. Este disponibilă o gamă largă de culori de lemn și țesături profesionale din care se poate alege.

big__5ab0df248148d-crazybanana-010

Crazy Banana, Cluj-Napoca

Banchetele și canapelele sunt, de asemenea, potrivite pentru restaurante, fiind confortabile și conferind spațiului o eleganță subtilă. Banchetele modulare sunt ideale, deoarece oferă o rentabilitate mai mare per masă. Au o capacitate mai mare, se pot realiza pe orice dimensiune la comandă și se poate realiza orice model dorit, chiar și pentru a crea cadre mai intime.

big__5bc5d74dddfb0-16

Veranda, Turda

Pentru stabilitate recomandăm o masă cu baza din inox, vopsit în camp electrostatic, pentru rezistență la zgârieturi.
Baza pentru mese Inox 4440 Black este ușor de curățat si este potrivită pentru orice top de blat, cu dimensiunea de maxim 90x90cm.

big__577d05a0710bb-gastronomiemobel-1

Hotel Premier Inn, Frankfurt am Main, Germania

Dacă se doresc mese care să devină elementele centrale ale restaurantului, recomandăm masa Sceptre, care se distinge prin forma inedită.big__56d555012771e-sceptre-lib-84-2-ralSceptre Lib 84-2 RAL

Când vin în restaurantul tău, clienții consumă mai mult decât delicii gastronomice. Aceștia consumă chiar atmosfera pe care localul tău o inspiră, de aceea este atât de importantă ambianța. Mobilierul HoReCa reprezintă diferența semnificativă, el păvând fie calea către succes, fie către eșec.

Lasă un răspuns