Salotto 1828, restaurant cu design industrial si accente clasice

Salotto 1828 este un restaurant foarte stylish, situat in inima orașului Kassel, Germany. Designul și mobilierul poartă semnatura P&M Furniture, fiind conceput în întregime de către echipa noastră. Se distinge prin stilul său industrial, cu accente clasice, care conferă o atmosferă cozy.

S-a creat un spațiu în care clienții se pot simți confortabil și se pot bucura de o cafea de specialitate și alte preparate, într-un ambient în trend.

Toate materialele, finisajele și culorile au fost alese cu mare grijă, pentru a îmbina cu subtilitate elementele industriale cu cele clasice, dar și cu plantele verzi. A rezultat astfel un interior updatat la cerințele momentului, prin configurația mobilierului și amplasarea acestuia.

3-restaurant-design

Amplasarea de mobilier diferit creează zone de relaxare distincte, care conferă intimitate și o estetică dinamică. Scaunele și mesele din lemn predomină spațiul, dar elementele cele mai atractive sunt fotoliile și canapelele amplasate în centrul spațiului, care completează întregul concept.

2-mobilier-restaurant

S-au folosit culori complementare, precum roșu și verde, în combinație cu nuanțele de lemn natural. Fiind unul din cele mai cool trenduri ale momentului, s-au amplasat o mulțime de plante verzi. Acestea se integrează perfect în decor, pereții și alte elemente fiind și ele în aceeași culoare.

5-scaune-mese-lemn-restaurant

Fotoliile în stil Chesterfield sunt pata de culoare a acestui proiect, fiind primele ce ies în evidență. Sunt tapițate cu piele naturală, oferind un confort de neegalat și autenticitate.

8-design-restaurant-mobila

Un alt element aparte este copacul natural, care a fost integrat cu ușurință în design. Acesta contrabalansează stilul industrial și detaliile metalice din jur, focusând atenția clienților.

Barul unifică designul interior, panourile cu modele conferind distincție și creează nota de legătură dintre modern și clasic. Întreaga paletă de culori este omogenizată subtil, menținând principiile stilului industrial.

9-restaurant-interior-design

 

6-scaune-mese-restaurant

Lasă un răspuns